zaterdag 2 januari 2016

Plopperdeplop

Tijdens onze korte vakantie aan de Belgische kust brachten we een bezoek aan het land van Gert Verhulst. Ik bedoel natuurlijk Plopsaland de Panne. Bij de ingang troffen we meteen Bumba, de clown. Thuis roept ons kleinste boefje bij het zien van deze clown op de televisie zijn naam. Nu hij een blik in de kinderwagen wierp, moest ze echter erg hard huilen. Toch best spannend om hem zo in levenden lijve te ontmoeten.


De boefjes konden in Mayaland klimmen, klauteren, glijden en zich verstoppen in het ballenbad.In het park kwamen we natuurlijk een heleboel bekende Studio 100-figuren tegen.


Er werden ook verschillende attracties getrotseerd. Zo gingen manlief en oudste boef samen in de zweefmolen.


Steeds al zij voorbij kwamen, begon ons kleinste boefje van enthousiasme te gillen.


Ik mocht samen met dochterlief in de Mega Mindy Jetski. Wat hoopte onze dochter enorm dat ze haar vader en broertje nat zou maken, die langs de kant naar ons keken.Onze oudste boef hield goed in de gaten of we alles van het park gezien hadden.


Haar hoogtepunt was het zien van het kasteel uit de serie 'Prinsessia'. Helaas konden we het kasteel van binnen niet bekijken. Het bleek een restaurant te zijn, waar je voor moest reserveren. 


In de rij voor onze laatste attractie viel onze boevenkerel in slaap. Gelukkig werd hij tijdens het ritje op de tractor van Boer Boris toch nog wakker. Dat was wel een mooi moment om terug te keren naar ons vakantiehuisje. Hij had alleen de K3-meisjes niet gezien, zei hij bij het verlaten van het park. In de auto hebben we daarom de nieuwe cd maar voor de 10.000e keer opgezet.Geen opmerkingen:

Een reactie posten