zondag 19 juli 2015

Shoppen

Dochterlief wilde voor de zomervakantie graag nog nieuwe slippers, die ze kon dragen bij het zwembad. De winkels in ons dorp verkochten geen enkel paar in haar maat en smaak. Vandaag besloten we om een dagje samen naar Den Bosch te gaan. We begonnen de middag met regen, maar dat vonden we nog niet zo erg. De paraplu's gingen mee en zo was het nog lekker rustig in de anders zo drukke winkels. Al snel wisten we de perfecte slippers te vinden en gingen we op haar tweede doel af, de snoepwinkel 'TumTum'. Voor de autorit naar onze vakantiebestemming had ze toch echt wat snoepjes voor haar en haar broer nodig om zich bezig te houden. Het was nog enorm lastig om te kiezen.


Ik denk niet dat de zak tot het vertrek dicht zal blijven.
Na alle lastige keuzes in de snoepwinkel staken we het straatje over naar 'Kaldi Koffie en Thee'. Mijn lieve vriendin en haar vriend maakten hier een geweldige winkel/lunchroom van. Hier namen we even een pauze met ranja, thee en overheerlijke carrotcake. 


Na deze pauze konden de paraplu's opgeborgen worden. We bezochten de winkel van de ANWB voor wat reisinformatie en ik kocht een hoesje voor mijn telefoon. Wel zo handig straks aan het strand en bij het water. Helaas waren onze andere twee favoriete winkels gesloten. Dochterlief kan uren neuzen in de geweldige kinderboekenwinkel 'Rupsje Nooitgenoeg'. Ook de speelgoedwinkel 'Hout-doe' ging vandaag niet open. We hebben samen de etalages uitvoerig bekeken. We komen vast nog wel een keer terug voor het einde van de vakantie. Met een volle tas, lege portemonnee en vermoeide benen keerden we weer huiswaarts, waar we straks kunnen beginnen met het inpakken van alle benodigde spullen (en dat zal een hele auto vol zijn :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten