zondag 5 juli 2015

Funniest Home Video

Zo jammer dat we vandaag de videocamera niet bij de hand hadden. Enkele dagen geleden hielp ons oudste boefje met de voorbereidingen van het verjaardagsfeestje van haar zusje. Zo stopte ze confetti en snoepjes in een piñata. Ze verheugde zich er erg op deze tijdens het feestje stuk te mogen slaan, omdat haar zusje dit zelf nog niet kon doen.


Door de hitte en de drukte vergaten we allebei de piñata op te hangen in de tuin. Aangezien haar nichtje vandaag nog terugkwam, besloten we hem alsnog op te hangen en er met zessen een laatste feestje van te maken. De flamingo kreeg een mooie plek aan de boom, waar de boefjes net niet met de handen aan konden komen.


Dochterlief had al een mooie stok in gedachten, die ze had gekregen bij een bezoek aan kasteel Ammerzoden. Ze sloeg er lustig op los.


Er stonden twee kinderen geduldig onder te kijken. Jullie raden al vast wel wat er gebeurde.....


Ons nichtje stond op een veilige afstand. Broerlief stond ademloos te kijken toen zijn zus er lustig op los sloeg. Hij kreeg de stok recht op zijn hoofd. De één huilde van de pijn en de ander huilde, omdat ze er zelf van geschrokken was. Ze durfde dan ook niet meer te slaan en dus kon manlief al zijn agressie op de flamingo botvieren.


Het verdriet was al snel over toen de confetti en de snoepjes tevoorschijn kwamen.


Ze begonnen snel te rapen en verdeelden de buit.


Jammer dat we slechts de fotocamera bij de hand hadden. Dit was het voorbeeld geweest van een Funniest Home Video.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten