zondag 12 november 2017

Jipperdepip hoera!

We feesten hier voorlopig nog even door. Vandaag was het de beurt aan ons boevenvriendje. Hij werd vandaag 5 jaar oud. Gisterochtend haalden we samen de taarten op. De wensen van de boefjes waren duidelijk. Zoonlief wilde een Paw Patroltaart en dochterlief wilde een taart in het thema 'Lego Friends'. Vorige week wist ik wat poppetjes van de boefjes achterover te drukken en af te geven aan de dame die de taarten voor ons ging maken. Wat waren we onder de indruk toen we gisteren de taarten zagen. Wauw, kijk eens hoe mooi ze eruit zagen en ze smaakten ook nog eens heerlijk.



Vanmorgen mocht ons boevenvriendje als laatste naar beneden komen. Gisteravond hadden manlief en ik zijn cadeau in elkaar gezet. Het was echter niet het cadeau, waar hij zo op gehoopt had. Op zijn verlanglijstje stond met stip bovenaan de boot van Paw Patrol. Manlief en ik hadden toch een ander cadeau in gedachten. Wij vonden allebei dat het tijd werd dat zoonlief gaat leren fietsen. Hij doet dit niet vaak en zodra hij de kans krijgt, pakt hij het kleine blauwe loopfietsje. In de schuur stonden twee fietsen die van zijn zus zijn geweest, maar hé die zijn roze. Dat kon natuurlijk echt niet voor zo'n grote kerel... Dan maar een echte stoere jongensfiets. Gisteravond bij het naar bed brengen wist hij me te vertellen, dat hij al wist welk cadeau hij ging krijgen... de boot. Ik heb hem toch maar even verteld dat wij dit cadeau niet voor hem gekocht hadden, sterker nog, dat het cadeau zelfs niet op zijn lijstje stond. 'Oh', was zijn reactie 'dan is het een verrassing'. De volgende ochtend kwam hij dus als laatste beneden. Zijn gezicht sprak boekdelen bij het zien van de fiets. Het was een fiets en echt geen boot. Gelukkig vond hij de fiets ook prima. Een beetje wiebelig ging hij op zijn nieuwe cadeaufiets zitten. Hij keek ons aan en sprak de volgende legendarische zin: 'Hoe werkt dit?' Voor ons het teken dat het fietsen zonder zijwielen nog wel even gaat duren. Na de zwemles klom hij weer op de fiets en reed ermee naar buiten. Vol trots dat het hem lukte om een stukje zelf te fietsen. Toen hij een klein beetje schuin door de bocht ging, rende hij snel naar binnen om zijn fietshelm te halen. Wat is het toch een heerlijke held op sokken.


Al snel kwamen de gasten en werden de boefjes enorm verwend met fantastische cadeautjes! De komende tijd zullen ze er zeker heerlijk mee zoet zijn.















Geen opmerkingen:

Een reactie posten