woensdag 29 juni 2016

Nu al twee is nee

Kleine pluis begint al een pluis te worden. Morgen mag ze twee kaarsjes op de taart uitblazen, maar of ze dat zal doen, is nog de vraag. Ons kleinste boefje voelt er nog niet zo veel voor om jarig te zijn. Een paar weken geleden probeerden we een foto te maken voor haar uitnodiging, maar ze had er duidelijk geen zin in. Uiteindelijk hebben we een andere foto gekozen van een doordeweekse dag tijdens het avondeten.
Steeds wanneer we haar vragen wie er jarig is, roept ze "Nee". Ook als we beginnen te zingen, roept ze "Hou op". We zijn benieuwd wat ze straks echt van alle aandacht vindt. Broerlief vindt het echter héél interessant en zingt de hele dag uit volle borst: "En de cadeautjes zijn voor mij".
De voorbereidingen zijn in ieder geval in volle gang. De stoel is versierd, de slingers en ballonnen hangen en de cadeautjes zijn ingepakt.


Morgen mag ons kleinste boefje trakteren op het kinderdagverblijf met alle vriendjes en vriendinnetjes en zaterdag vieren we thuis een feestje met familie en vrienden. 
Ongelooflijk dat de onderstaande foto alweer twee jaar geleden gemaakt is.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten