donderdag 30 juni 2016

Kleine Pluis viert feest

Vanmorgen werd Pluis al vroeg door haar broer en zus uit bed gehaald. Terwijl manlief haar hielp met het aantrekken van haar kleding, slopen we naar beneden om de feesthoedjes op te zetten en ons klaar te maken om te zingen. Veilig op haar vaders arm keek ze haar ogen uit. Ze genoot stiekem van alle ballonnen, slingers, cadeautjes en vooral van alle aandacht.


Na het zingen werden de twee kaarsjes uitgeblazen. Pluis begon al te blazen, voordat de kaarsjes aangestoken werden.


Natuurlijk volgden er cadeautjes. Broerlief wilde maar al te graag helpen met het uitpakken hiervan. Aan het gezicht van Pluis kun je aflezen wat ze hiervan vond :)


Het cadeau werd ook direct door onze middelste boef in beslag genomen. Het 'Play and Go' kleed werd op de grond gelegd. Broerlief kon daar heerlijk al zijn brandweerman Sam spullen uitstallen. 


Na haar middagslaap op het kinderdagverblijf mocht ze ook hier met haar vriendjes en vriendinnetjes een feestje vieren. Helaas was de zon in geen velden of wegen te bekennen, maar wisten we toch een ijstraktatie te maken.


Pluis genoot enorm van alle aandacht. We hadden dit niet verwacht, ook de juffen waren verrast. Wanneer de kinderen begonnen te zingen, ging mevrouwtje op haar stoel staan en zong zelf mee. Al die tijd heeft ze met een brede lach op haar gezicht meegedaan. Ook haar feestmuts bleef deze keer goed op haar hoofd staan.


Morgen hebben we tijd om samen de taarten voor het feest te bakken en haar cadeau weer terug te vorderen van haar broer.Geen opmerkingen:

Een reactie posten