zondag 1 mei 2016

Dierenpark Amersfoort

Na een paar dagen binnenactiviteiten te hebben gedaan, konden we vandaag eens gaan kijken hoe het met de wilde dieren in ons land staat. We bezochten Dierenpark Amersfoort. In deze periode worden er in het park speciale activiteiten georganiseerd. Zo stonden er bakken met diverse materialen, waar de boefjes net als een flamingo op één been moesten staan. Er hingen touwen, waar dochterlief net als een luiaard zo lang mogelijk aan moest blijven hangen. Ze wist dit 3 minuten en 20 seconden vol te houden.



Zoonlief vond sommige dieren wat spannend, maar hier had hij wat op verzonnen. Hij verstopte zich in de kinderwagen of hij zette zijn capuchon op, in de hoop dat ze hem niet zouden zien en dus niet zouden opeten.



Gelukkig waren er een heleboel dieren, die hij helemaal niet spannend vond (zeker niet als ze zich achter glas bevonden).



Ook ons kleinste boefje wilde maar al te graag de dieren van dichtbij bekijken.




En zelf rondrennen als wilde dieren is het leukste dat er is :)


Ook de dieren waren allemaal in de buitenverblijven te vinden en genoten van het zonnetje.




De eerste vakantieweek was behoorlijk nat te noemen. De tweede week en daarmee de eerste week van de maand mei beloofd een prachtige week te worden, waar we weer volop van gaan genieten!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten