zondag 1 november 2015

Heerlijke herfst

Wat ging de herfstvakantie snel voorbij. En wat hebben we geboft met het zonnige herfstweer. Af en toe gunde manlief me wat rust door de boeven mee op pad te nemen. Vrijdag kwam spontaan het idee om naar Dierenrijk te gaan. Dat bleek een uitstekend plan. Onze kleine kerel kwam met grootse verhalen thuis. Er was een aapje op papa's rug gesprongen en zijn stoere zus durfde de aap zelfs te aaien. Hij vertelde ook trots over zijn kleine zusje. Die kon zelf van het kleine glijbaantje.
Vandaag ging "Super 4" (zoals onze oudste dochter het noemde) op de fiets naar de zandverstuiving. Daar ging het jongste zandhappertje ook weer helemaal los. Ze probeerde een soort koprol in het zand en viel met haar gezicht zo in een kuil. De oudste twee maakten een zandkasteel en verzamelden zo veel mogelijk mooie bosspulletjes. Het lieveheersbeestje was natuurlijk de belangrijkste vondst. Op de terugweg zat papa op de fiets met een slapend kind voor en achter. "Het lijkt wel een bejaardenhuis", aldus de wakkere fietsende zus.


Naast alle uitjes brachten we de vakantie vooral lekker rustig thuis door. Er werd heel druk geknutseld, getekend en geschreven door de oudste boef. Haar broer speelde vooral met zijn brandweerkazerne en -poppetjes. Als we in de ochtend een aflevering van zijn favoriete serie had gezien, dan werd die de rest van de dag nagespeeld.


Onze kleinste boef begint lekker te brabbelen. Dat is erg gezellig. Minder gezellig is haar nieuwste hobby: klimmen en klauteren. Ze probeert overal waar ze kan hogerop te komen. Dat ze niet altijd zelf weer naar beneden kan komen, dat heeft ze nog niet zo in de gaten.
Samen hebben we er een heerlijke herfstvakantie van gemaakt. 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten