zondag 18 oktober 2015

Raad eens hoeveel ik van je hou

Vrijdagavond had ik een etentje en manlief bracht de kinderen naar bed. Daar kregen de boeven een ideetje. De oudste boef had een prachtige tekening gemaakt en er hoorde een verrassing bij. Natuurlijk konden de boefjes hun geheime plannetje niet zo lang voor zich houden. Die middag gingen we allemaal naar de voorstelling "Raad eens hoeveel ik van je hou" van Theater Terra.
Het prentenboek van Hazeltje kende de boefjes al en toen papa de trailer had laten zien, was het enthousiasme bij de kinderen groot.
Dat bleek ook wel terecht. Wat een prachtige voorstelling was het. In een eenvoudig, maar schitterend decor, waar de seizoenen subtiel veranderden, speelden vier geweldige acteurs alle rollen. Er kwamen een heleboel dieren voorbij: mollen, bijen, zwanen, vlinder en natuurlijk Hazeltje en Grote Haas. Het verhaal was voor de oudste boefjes goed te volgen. Onze kleine kerel reageerde op alle gebeurtenissen. En als hij even iets niet snapte, dan werd dat door zijn grote zus rustig uitgelegd. Ons kleinste meisje genoot van alle bewegingen en muziekjes. Twee doosjes rozijntjes zorgden ervoor dat ze het de hele voorstelling wist vol te houden.
Na afloop gingen de boefjes nog even met Hazeltje op de foto. Daarna gingen we nog even op de koffie bij tante en oom. Ook daar moesten nog even wat dieren geaaid worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten