vrijdag 20 februari 2015

Kinderstad

Een paar dagen geleden vertelden we dochterlief over het pretpark 'Het land van Ooit', waar kinderen de baas waren. Inderdaad waren, want dit leuke pretpark bestaat niet meer. Op het internet kwamen we het evenement 'Kinderstad' in Lommel tegen. Een grote sporthal met ontzettend veel leuke activiteiten voor jonge kinderen. Op de weg naar België maakten we eerst een tussenstop bij opa en oma in Bergeijk. Even bijkletsen met opa en oma en spelen met de hond. Na een uurtje vervolgden we de reis.
In Lommel waren de boefjes toch nog een beetje de baas. Ze konden springen op de vele verschillende springkussens, glijden van glijbanen, bouwen met Lego en Playmobiel, knutselen, schminken, een heuse make-over en daarna over de catwalk flaneren, in de draaimolen, kijken naar diverse optredens en nog veel meer.

De boefjes konden op de terugweg even een dutje doen in de auto om zo helemaal fit bij de laatste verrassing van de dag te komen. We aten in het favoriete pannenkoekenhuis van dochterlief in Esch. Het kleinste boefje kon er voor het eerst in een kinderstoel zitten en ze genoot hier met volle teugen van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten