zaterdag 1 november 2014

The postman always rings twice

De verjaardagen van de oudste twee boefjes komen snel dichterbij. Vanochtend mocht dochterlief trakteren bij haar balletles. Het werden ballerina's met spekbillen.Op de warmst novemberdag allertijden was het heerlijk om de uitnodigingen voor ons eerste echte kinderfeestje weg te brengen. Manlief wandelde met alle kinderen een flinke ronde door ons dorp. onze kleine postbode wilde echter geen gebruik maken van de brievenbussen. Ze belde bij al haar vriendinnetjes aan om even gezellig te kunnen kletsen.

Broerlief zat in de kinderwagen, maar wilde veel liever bij zijn zus achterop de fiets. Zijn zus is niet zo'n fietser, dat bleek later wel weer. Ze heeft meer gewandeld met de fiets aan de hand, omdat fietsen zo zwaar was voor haar benen. Er moest dus wel een tussenstop gemaakt worden.

De boeven hadden bedacht, dat het wel aardig zou zijn om in het plaatselijke theater even wat te drinken. Het bleek een prima idee. Dit weekend wordt in ons dorp gevierd, dat het 70 jaar geleden werd bevrijd. In het theater was een tentoonstelling hierover en er werd door het plaatselijke mannenkoor opgetreden. Terwijl het jongste boefje lekker lag te slapen, vermaakten de oudste twee kinderen zich prima.Geen opmerkingen:

Een reactie posten