zaterdag 11 april 2015

Cats

Oeps, wat ben ik toch slecht in reclame maken voor de musical van manlief. Dit verslag had eigenlijk afgelopen week al gepost moeten zijn...
De afgelopen maanden heeft manlief met zijn leerlingen hard gewerkt aan de musical Cats. In de musical komen alle katten diep in de nacht samen voor het vieren van het "Jellicle-bal". Tijdens dit feest kiest de oudste, wijze kater één kat uit, die wordt wedergeboren en zo een nieuw kattenleven krijgt. Iedere kat probeert de ander te overtroeven door zich van zijn beste kant te laten zien.


Manlief nam de regie voor zijn rekening en kreeg hierbij hulp van een hele lieve regie assistente. Dochterlief ging trouw mee naar alle repetitiedagen en liet zich maar wat graag in de watten leggen door alle leerlingen. Heel trots laat ze nu iedereen het programmaboekje zien, waar ze als regie assistente vermeld wordt. De productie van deze musical ligt in de handen van enkele leerlingen, die deze musical als profielwerkstuk presenteren. Wat doen ze dit ieder jaar toch knap.
Mochten jullie dit weekend ergens nog een gaatje vinden, dan is deze musical zeker de moeite waard om te gaan bekijken. Kaarten voor de musical zijn hier te verkrijgen. De avondvoorstellingen zijn helemaal uitverkocht, maar voor vanmiddag en morgenmiddag zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. Veel plezier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten