maandag 10 augustus 2015

Toscane

Wat hebben we de afgelopen twee weken enorm genoten van de boefjes in Italië. Vorige week maandag werd de auto helemaal volgeladen door manlief en we vertrokken de volgende ochtend om 5.00 uur.


We hadden ruim 1400 km af te leggen en dit gingen we niet in één keer doen. Na enkele tussenstops, waarbij we op het gemak konden lunchen, kwamen we aan in ons hotel aan het meer van Lugano.


We waren omringd door een prachtig gebergte met laag hangende wolken. Zoonlief is een enorme fan van 'Brandweerman Sam', dus bij alle bergen riep hij, dat er bosbrand was en dat we Sam moesten bellen.


De volgende ochtend vervolgden we de reis en kwamen aan het einde van de middag aan op onze camping in San Vincenzo. Na de spullen uitgeladen te hebben, konden we alvast een duik in een van de vijf zwembaden nemen.
De boefjes hadden het enorm na hun zin en zijn iedere dag even het zwembad ingedoken, nadat we in de ochtend steeds de omgeving verkenden. De komende dagen zullen jullie hier meer van te zien krijgen. Het duurde even voordat de boefjes in slaap vielen. Het samen slapen op één kamer was wel heel gezellig, vooral omdat ze voor het eerst in een stapelbed sliepen. 
Het ochtendritueel kreeg al snel een ritme. De mannen gingen er rond 8.00 uur op uit om bij de bakker vers stokbrood en broodjes te halen. De meiden dekten ondertussen op de veranda de tafel. Ook kleine pluis genoot van alle heerlijkheden. 
Met een gemiddelde temperatuur van 33 graden was het een echte zon-, zee- en strandvakantie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten