dinsdag 25 augustus 2015

Docus de Das

Terwijl ik behoorlijk ziek op bed lag afgelopen weekend, probeerde manlief de boeven te entertainen.    Enthousiast laadde hij de kinderen in de auto om naar Schaijk te rijden. In natuurgebied "De Maashorst" vind je het speelbos met het Docus de Das avonturenpad. En het was een behoorlijk avontuur.


Het bos bleek betoverd en alleen de kinderen konden deze betovering verbreken. De bosheks had verandersoep in het meer laten vallen, waardoor alle dieren dingen doen die niet bij ze passen. Het hert in een nest van de vogels of de vos op het lelieblad, vreemd, maar wel leuk.
De boeven konden heerlijk klimmen en klauteren en op papa's telefoon kwamen vragen over de dieren. Dat was echt een feest. Er werd water uit het meer in een flesje geschonken en bij de toverboom werd dit keurig uitgegoten. Daarmee was de betovering verbroken en waren alle dieren weer teruggetoverd.
Het meer was wel erg aanlokkelijk met het mooie weer, dus daar moest gemodderd en gespetterd worden. Een leuke uitdaging was ook een rondje rennen om het meertje. Net als papa bij de "BreakOut Run", aldus onze oudste boef.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten