maandag 26 december 2016

Tweede Kerstdag

Na een ontzettende gezellige Eerste Kerstdag volgde automatisch de Tweede Kerstdag. We begonnen de ochtend met beneden spelen in de pyjama's.


's Middags werd er naar de visite uitgekeken.


Om de tijd wat sneller te laten verstrijken, ging manlief met de oudste boefjes gezelschapsspelletjes spelen. Hij had zich hiermee aardig wat op zijn hals gehaald. Onze middelste boef bedenkt bij de gezelschapsspelletjes zijn eigen spel en dochterlief kan totaal niet tegen haar verlies. Arme papa...
Om 16.00 uur waren opa en oma er gelukkig. Na wat koffie, thee en wat bijkletsen werd het dan nu echt tijd voor hetgeen waar ze al dagen naar uitgekeken hadden: 'eten met de pannetjes'.

Aan het einde van dit kerstdiner werden er nog wat liedjes gezongen (kijk pap, dit kun je dus ook met een smartphone doen ;) en gingen opa en oma weer terug naar Bergeijk, waar hun trouwe viervoeter op zijn kerstdiner wacht. Wij deden nog een late badsessie en stopten de verkouden boefjes onder de wol.
Het was ook dit jaar weer een geweldig familiefeest. We hebben veel gelachen, gegeten, gedronken en cadeautjes uitgepakt. Het allermooiste cadeautje kwam dit jaar van mijn jongste zusje. Zij vertelde ons gisteren bij het diner dat we komend jaar een fantastisch feest hebben om naar uit te kijken. Zij werd op kerstavond door haar vriend ten huwelijk gevraagd. Laat 2017 nu maar komen, want het eerste feestje staat genoteerd.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten