zondag 25 december 2016

Eerste Kerstdag

Eerste Kerstdag begon al vroeg. De boefjes waren al vroeg uit de veren en wilden kijken of er cadeautjes onder de kerstboom lagen. Hun vreugde kon niet op. Snel renden ze weer naar boven om te vertellen dat de kerstman geweest was. Zo vlug als ze konden, maakten onze boefjes de cadeautjes open en daarna genoten we samen van een heerlijk kerstontbijtje.
Vanmiddag kwamen mijn zussen, zwagers en lieve neefjes en nichtje bij ons op visite. Na de koffie, thee en kerstkansjes maakten we een korte wandeling door het bos. Manlief en onze zoon bleven thuis. Ons manneke had helaas nog steeds last van zijn oorontsteking. In het bos miezerde het een beetje, maar dat mocht de pret niet drukken. Naast wat wandelen en klimmen werden er spontane hardloopwedstrijden gehouden.


Na de wandeling konden we het kerstdiner opwarmen en samen van dit feestmaal genieten. Alle zeven boefjes (of waren het de zeven dwergen) pasten nog net in een rijtje aan de lange kindertafel.


Inmiddels liggen de boefjes afgemat in bed en draait de vaatwasser op volle toeren. De beentjes kunnen omhoog en dan maken we ons morgen klaar voor de tweede ronde.Geen opmerkingen:

Een reactie posten