zaterdag 30 juli 2016

Met zonder Kleine Pluis

De hele week zijn de boefjes allerlei feitjes over dieren gaan lezen. Ze mochten met hun grote nicht en haar vriend een dagje mee uit naar Ouwehands Dierenpark Rhenen. Zoonlief vond het nog wat spannend, maar eenmaal in de auto en naast zijn grote zus werden er al snel 'vieze' liedjes gezongen.
Bij thuiskomst vertelden de boefjes over de spinnen, die getoond werden, tijgers die ze niet gezien hadden en een olifant (de rest van de olifanten moest volgens zoonlief van hun moeder naar school :)

Manlief en ik, we realiseerden ons dat het voor het eerst sinds haar geboorte was, dat Kleine Pluis alleen met ons was. We namen haar dan ook mee naar Grote Pluis in het Nijntje Museum. We waren er al eens eerder geweest met alledrie de boefjes (klik), maar het was het afgelopen jaar flink verbouwd. We herkenden dan ook de ruimtes wel, maar de verschillende activiteiten waren vernieuwd. Kleine Pluis koos twee activiteiten, waar ze steeds naar terugkeerde; de auto en het plaatsen van vormen op een lichtbak. 


Nog even een drankje in de stad en daarna naar huis om broer en zus te omhelzen en met z'n allen te eten.
Dank jullie wel nichtje en vriend voor deze geweldige dag namens de boefjes!Geen opmerkingen:

Een reactie posten