zaterdag 2 juli 2016

Haha

Lang zal ze leve in de gloria! Wat werd kleine Pluis vandaag verwend door lieve familie en vrienden voor haar verjaardag. Vanwege het warme weer vorig jaar en de poolparty, die we toen hadden (klik) maakten we er dit jaar het thema 'ijsjes' van. Van mijn creatieve zusje en handige zwager mochten we de ijscokar van ons neefje lenen. Toen de boefjes vanmorgen beneden kwamen, werd hij uiteraard meteen in beslag genomen.


Al snel kwam de eerste visite. Ons kleinste boefje ging lekker haar eigen gang en ze was eerst niet van plan om aan tafel te komen zitten, zodat ze toegezongen kon worden en de kaarsjes op de taart kon uitblazen. Toen we de kaarsjes aanstaken op een andere plaats aan tafel, bedacht ze zich en kwam ze erbij zitten. De kaarsjes werden meerdere malen uitgeblazen en niet alleen door de jarige.


Om 13.00 uur ging het jarige Jetje even een middagdutje doen en wij namen ook een rustpauze. 
's Middags werd er tussen de buien door heerlijk buiten gespeeld. De kinderen wisten zich allemaal prima te vermaken. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen nog een goodiebag mee naar huis.


Het snoetje van kleine Pluis sprak, zoals altijd, boekdelen. We merkten dat ze zich vaak geen houding wist te geven. Ze liep de hele dag rond en riep steeds:"Haha". Het was de eerste keer dat het ons echt opviel. 
Inmiddels is alles weer in de oude staat hersteld en wij zijn op de bank geploft om nog even dit blogje te schrijven en na te genieten van de leuke dag, die ons kleinste boefje heeft gehad. Nog even de situatie voor en na om een indruk te krijgen hoe fijn de kinderen hebben gespeeld ;)

Voor

Na


Geen opmerkingen:

Een reactie posten