donderdag 31 december 2015

100 blogposten

De laatste blogpost van dit jaar is meteen de honderdste post van het afgelopen jaar. Honderd heerlijke momenten die we met de boefjes hebben gehad. Natuurlijk zijn het nog véél meer momenten, maar soms ontbrak het aan tijd om hier verslag van te doen. Een mooi moment om af en toe ook eens wat verslagjes terug te lezen. We begonnen di jaar met een wandeling in Rüdesheim. We maakten fantastische uitstapjes naar bossen, festivals, kastelen, markten en voorstellingen.
Ons kleinste boefjes leerde dit jaar kruipen en lopen. Ook haar eerste woordjes kwamen trots uit haar mond. Onze middelste boefje zei de luiers overdag vaarwel en ging naar de peutergroep (waar hij nog steeds erg aan moet wennen). Oudste boef begon met zwemlessen en leerde letters lezen en namen schrijven.
Helaas hebben we het afgelopen jaar afscheid moeten nemen van lieve mensen en was daar ook die duivelse darm (ook deze zal een vervolg hebben in 2016).
De laatste drie dagen van het jaar brachten we door aan de Belgische kust en vanavond knallen we voor het eerst met een wakkere oudste boef erbij het nieuwe jaar in.
Dank jullie wel voor alle lieve reacties het afgelopen jaar op het blog!!! We hopen ook komend jaar weer prachtige verhalen te kunnen delen.
Voor iedereen een fantastisch 2016!Geen opmerkingen:

Een reactie posten