maandag 27 april 2015

Koningsdag

Het blijft nog steeds even wennen, Koningsdag in plaats van Koninginnedag. Vanmorgen gingen manlief en onze boevenzoon naar de stad voor een optreden van de 'Kidz-dj' en de liedjes van Jelle van Amersfoort. Onze stoere jongen vond het prachtig, ook al zong en danste hij niet mee. Dochterlief was bij haar grote nicht blijven logeren. Van haar grote nicht hoorde ze, dat ze een portemonneetje met geld moest meenemen naar de vrijmarkt in het dorp, zodat ze wat speelgoed kon kopen. Gewapend met haar portemonnee met daarin vijf euro ging ze op pad. Het was goed zoeken.


We kwamen thuis met een dagboek, een springveer voor op de trap, een waaier en een cadeautje van Little People voor haar zusje. Uiteindelijk hield ze nog 1,40 euro over voor haar spaarpot.


De afgelopen week werd er op school al druk geknutseld aan mooie kronen voor de boefjes.


In huis kwam vandaag de kleur oranje ook terug. Op tafel staat een vaas met oranje Gerbera's en we aten als afsluiter van de dag heerlijke oranjetompoezen van de plaatselijke bakker.De twee jongste boefjes bleven in de middag thuis, terwijl oudste boef de markt afstruinde. Kleine pluis oefende er vanmiddag in de box lustig op los. Inmiddels zit ze op haar handen en knietjes en probeert ze zichzelf vooruit te duwen. Nog even en we kunnen het huis weer "kruipproof" gaan maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten