zondag 26 april 2015

Fort aan de Klop

De meivakantie is voor ons heerlijk rustig begonnen. Ondanks het wisselvallige weer van vandaag gingen we met onze boeven op pad. Manlief had gehoord over een "Kinderkunstfestival" in Utrecht. waarbij de opbrengst volledig naar de stichting "make a wish" zou gaan.
Onze boeven hadden er zin in. Een kort schoonheidsslaapje in de auto werkte verkwikkend, dus vol energie begon onze oudste boef aan de verschillende workshops. De eerste workshop was cupcakes versieren. Dat was natuurlijk feest, want er lag een heleboel zoetigheid op tafel. Het werd een heerlijke cupcake, die ze zelf ook heel smakelijk op mocht eten.



Vervolgens kon er worden geschilderd. Ook hier kon ze al haar creativiteit laten zien. Terwijl de andere boefjes het terrein gingen verkennen, maakte onze creaboef een regenboog op canvas.



Natuurlijk kon de schminktent niet zomaar voorbij gelopen worden, evenals de workshop "droomfoto maken". We bezochten samen tenslotte ook nog een voorstelling. Het prentenboek "Mama kwijt" was een tijdlang favoriet, maar staat nu al een tijdje in de kast. Toch genoten alle boeven van de voorstelling over het uilskuiken, dat uit de boom valt en zijn mama kwijt is. Met vrolijke liedjes, mooie poppen en aardige kwinkslagen werd de voorstelling echt een succes.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten