zaterdag 11 november 2017

Girls wanna have fun

Vol spanning werd er gewacht tot de deurbel zou gaan. Dochterlief was al helemaal klaar voor haar kinderfeest. Al snel kwamen haar vriendinnen één voor één binnen. Dochterlief had briefjes gemaakt met hierop de namen van haar vriendinnen. De kaartjes werden in ballonnen gedaan. Wanneer een ballon kapot werd geprikt met daarin het kaartje met je naam, mocht je de jarige haar cadeautje geven.


Na wat lekkers te hebben gegeten en gedronken, laadden we de tien meiden in de auto's en reden we naar Sint Oedenrode. Hier hadden we een afspraak met Atelier Inge Bollen (klik) voor een super gezellig knutselfeest. Dochterlief en ik waren een paar weken geleden al even een kijkje gaan nemen bij Inge in haar Atelier. Voor ons was dit allebei een Whahalla. Wat was er veel moois te zien en te doen. Dochterlief mocht alvast kijken wat ze met haar vriendinnen wilde maken. Na een paar weekjes wachten konden ze vandaag aan de slag om prachtige uiltjes van een pompom te maken.


De meiden waren druk in de weer met de bollen wol. Ook manlief werd aan het werk gezet. Nu maar hopen dat hij de smaak niet te veel te pakken heeft gekregen en mijn bollen wol zal inlijven.Er werd gezellig gekwebbeld en zoals echte meiden konden ze kletsen en werken tegelijk. We zijn in ieder geval weer veel te weten gekomen over alles wat hip is en wat niet. 
Terwijl de meiden even buiten speelden in de boomhut, op de schommel of voetbalden op het grasveld, knipten wij de kartonnen van de pompoms. Tot slot maakten ze ogen, snavel en poten aan de pompom en klaar waren de knuffeluiltjes.


Hierna was het echt tijd om terug te keren naar huis, waar door opa en oma frietjes en snacks werden gebakken. Ook tijdens het eten kwamen er verhalen los over de jongens van de klas, vloggen en de Voice of Holland. 


We brachten alle meiden iets later dan gepland naar huis. Dochterlief bekeek nog even haar gekregen cadeautjes en ging daarna haar bed opzoeken. Nog voordat ik haar een kus kon brengen, was ze al in slaap gevallen. Morgen hebben de boefjes weer een spannende dag. Voor dochterlief de laatste (voorlopig), maar voor zoonlief een eerste spannende dag. Hij wordt vijf jaar. Wij doen hier even de benen omhoog, zodat we morgen weer fris en fruitig het volgende gezellige feest kunnen vieren.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten