zondag 7 augustus 2016

Zweten en zweven

Het was genieten voor onze boefjes dit weekend. Gisteren brachten ze een bezoek aan MonkeyTown samen met een vriendje en vriendinnetje. Er werd naar hartenlust geklommen en gesprongen. Het was echt een feestje (ook omdat het vriendinnetje jarig was). Tussendoor kwamen de kindjes even uitzweten en bijkomen met ranja en ijs (voor de nodige verkoeling).
Vandaag stond de kermis nog op het lijstje. Bij opa en oma zat de tuin traditiegetrouw gezellig vol met vriendelijke visite. Daar genoten de boeven van alle lekkers als appelflappen en oliebollen. Het was natuurlijk een enorme eer dat ze oma daarbij mochten helpen.


Ons rondje over de kermis deden we in een rap tempo. Dochterlief wilde heel graag op "de grote trampoline waar je aan de elastieken zit". Ze zweefde heerlijk door de lucht. Dat werkte zo aanstekelijk, dat ook haar broertje het wilde proberen. Hij kwam nog niet zo hoog, maar hij genoot enorm.Een rondje op de pony was voor de oudste boef ook speciaal. Ze las met haar vader de afgelopen week haar zelfgekozen boek "Een pony met pit". Ze genoot enorm van de avonturen van de pony Romario, die ook even kermispony werd. Het hoofdstuk met de slager vond ze wel erg spannend. Ze dacht eerst, dat de slager ook paardrijden als hobby had. Manlief was niet zo heel subtiel geweest, toen hij haar vertelde dat de slager echt frikadellen van Romario wilde maken. Ze koos op de kermis natuurlijk een pony, die leek op een van de pony's uit het boek.


Het hoogtepunt voor de kleine broer en zus was de draaimolen. Kleine zus mocht naast haar grote zus in een auto zitten, haar broertje zat (hoe kon het ook anders...) in een brandweerauto met loeiende sirene. Het kon niet mooier worden vandaag.Geen opmerkingen:

Een reactie posten