woensdag 17 februari 2016

Sinaasappelen zoeken

Wat hadden we de afgelopen dagen heerlijk winterweer. In de ochtend gingen dikke sjaals, mutsen en wanten aan en moesten de ruiten van de auto gekrabd worden. In de middag scheen de zon en konden de boefjes weer lekker buiten spelen. Dochterlief hoefde in de middag niet naar school en daarom besloten we te genieten van het zonnetje bij de bossen en de zandvlakte in de buurt.


De boefjes zochten de eerste bomen op om in te klimmen. Ons kleine boefje wilde maar wat lief haar broer en zus achterna op de takken.


Toen onze middelste boef hoorde dat we naar de bossen gingen, moesten er spullen mee om sinaasappels te zoeken. Na wat doorvragen kwamen we erachter dat hij dennenappels bedoelde. Broer en zus zochten de dennenappels en hun kleine zusje kreeg de tas om haar nek, waar de dennenappels in verzameld werden.Toen we na twee uur spelen richting huis wilde gaan, vroeg zoonlief waar we dan nu de peren gingen zoeken. Ik snap dat hij de seizoenen door elkaar haalt. Tijdens de winter van dit jaar lijken alle seizoenen even voorbij te komen.
Het waren in ieder geval weer prachtige dagen, die nu naar meer smaken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten