donderdag 11 februari 2016

Opgesplitst

Vandaag besloten we ons een dagje op te splitsen. Manlief ging met de kleinste twee boefjes naar 'Ouwehands Dierenpark' en ik ging samen met onze oudste boef naar de stad. Ze wilde graag weer eens samen shoppen en lunchen. Ze had van haar verjaardag nog cadeaubonnen over en bovenaan haar lijstje stond ook een bezoek aan de snoepwinkel. Na een lange zoektocht in de speelgoedwinkel vond ze haar cadeau (helaas werd het een Vtech dagboek), maar het was haar bon en haar keuze, dus liet ik het maar gaan. Daarna genoten we samen van een heerlijke chocolade fondue. Uiteindelijk kwamen we de snoepwinkel uit met een grote zak snoep.
Een doggybag maken voor haar broertje en zusje.Broerlief miste zijn grote zus vreselijk in de dierentuin. Bij de eerste klimpartij durfde hij al niet meer alleen naar beneden. Hij zei ook meteen:"Suze geeft mij anders altijd een kontje". De kleintjes hadden samen wel veel plezier samen in de RavotApia, een grote overdekte speeltuin. Bij de dieren hadden de boeven veel te vertellen. Bij de tijger waarschuwde de grote broer zijn kleine zusje dat ze hem niet mocht kietelen (Dat is een van zijn favoriete boekjes "Kietel nooit een tijger"). De giraffen kwamen erg dichtbij. Ze bleven ze maar begroeten:"Hallo, hallo girafje, hallo". De zeeleeuwenshow 'Elements' was ook een enorm succes. Op de eerste rij zat de kleine kerel stoer te wachten op de voorstelling, terwijl zijn kleine zusje in de rugzak lag te slapen. Bij de opkomst van de eerste zeeleeuw ging er meteen een enorme plens water over de boeven heen. Ons kereltje schrok zich wild en de schone slaapster schrok wakker. Daarna hebben ze voor alle kunstjes van de zeeleeuwen geklapt. 
We hopen morgen nog een keer in de stad terecht te komen, wanneer de koning de tentoonstelling over Jheronimus Bosch "Visioenen van een genie" komt openen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten