woensdag 4 februari 2015

Klein houden

Het is een ontzettend cliché, maar wat groeien de boefjes hard. Ons kleinste boefje is alweer zeven maanden. In de kerstvakantie verplaatsten we de wieg van onze slaapkamer naar de eigen kamer van babyboef. We vonden dat een hele stap. Inmiddels wil babyboefje ook niet meer in haar eigen bad. Ze geniet erg van het spetteren met haar grote broer en zus in ons bad. In dezelfde vakantie kreeg onze oudste dochter een goot bed dat van van haar nichtje is geweest. Broerlief heeft zijn ledikant alvast afgestaan voor zijn zusje en kreeg het juniorbed van zijn oudste zus.
Wat is hij in zo'n groot bed toch weer een klein mannetje.


Het ledikant van zoonlief staat al even in de kamer van babyboef klaar. In de carnavalsvakantie zal het misschien toch tijd worden om ons kleine meisje hierin te gaan leggen. Ze heeft het hemeltje van de wieg ontdekt en ze zwiert er lustig mee op los. 


Met stapjes nemen we helaas steeds meer afscheid van de babytijd. Alle kleding in maat 50/56 en ook veel kleding in maat 62 kan opgeruimd worden. De rest van babyboefs kamer blijft zo lang mogelijk staan.


Ik weet nu ook waarom ouders hun laatste kindje klein willen houden. Ik doe hier zelf nu ook lekker aan mee en ga nog héél veel en lang knuffelen met onze kleine meid (of ze nu wil of niet ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten