maandag 16 februari 2015

Alaaf!

De afgelopen dagen genoten de boefjes van Carnaval. Eerst werd dit op school gevierd en daarna werd het thuis dunnetjes overgedaan. Dochterlief trok haar mooiste prinsessenjurk aan en onze boevenvriend had zijn geliefde gruffalopak aan. Samen vormden ze het duo beauty and the beast.


Dochterlief verheugde zich vooral op het gooien van confetti. Al een paar dagen was ze driftig in de weer met gekleurd papier en een perforator. Uiteindelijk had ze een aardig zakje vol.Zondag kon ze flink strooien tijdens de optocht in ons dorp.
Het zakje bleek later nog goed van pas te komen. Zoals alle jaren werd er vanaf de wagen van Prins Carnaval met confetti en snoep gegooid. Dochterlief graaide en zocht er lustig op los. Ze kreeg ook van verschillende omstanders gevangen snoepgoed. Eenmaal thuis kon ze het zakje leegschudden en bleek ze over een aardige bak snoep te beschikken.


Thuis dansen we er morgen nog op los. De favoriete carnavalskraker van dochterlief is de Pinguïndans (klik op de link en jullie kunnen morgen ook flink hossen)  Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten