dinsdag 23 juni 2015

Onafscheidelijk

Ons kleinste boefje heeft al een vast vriendje. Haar flamingoknuffel neemt ze overal mee naartoe. We vonden hem toen ze een paar maanden oud was, tijdens een bezoek aan de Beekse Bergen. Regelmatig wordt hij even geknuffeld tijdens het spelen.


In haar ledikantje klemt ze hem vast tegen zich aan om samen met hem naar dromenland te gaan.


Nu was ik hem laatst vergeten mee te nemen van het kinderdagverblijf. Ons kleinste boefje huilde tot half 11 's avonds en viel uiteindelijk zonder haar vriendje in slaap. Of dit nu toeval was..... Voor de zekerheid hebben we Flamgi (bedacht door zuslief) de dag erna direct opgehaald bij het kinderdagverblijf. Die avond viel ze met haar vriendje zoals gewoonlijk om half 8 in slaap. Dit wilden we haar niet nog een keer aandoen en na een speurtocht op het internet vonden we gelukkig een tweede exemplaar. Haar grote zus heeft ook zo'n vriendje, Pluto. Helaas hebben we van hem nooit een tweelingbroer gevonden. Inmiddels beschikken we wel over een hele collectie Pluto's, gekregen van allemaal lieve mensen, die tijdens een bezoek aan EuroDisney deze hond meebrachten in de hoop de juiste gevonden te hebben. Onze boevenvriend maakte het ons een stuk gemakkelijker met een tutdoekje aan een speen.

Over exact een week zal onze kleine pluis haar eerste verjaardag vieren. Het zal stiekem ook een emotionele week zijn. Bij alles denk ik toch terug aan hoe het een jaar geleden was. We gaan er een mooi feestje voor haar van maken. De voorbereidingen zijn al in volle gang, met als thema (hoe kan het ook anders) haar Flamingo.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten