vrijdag 5 juni 2015

Hittekoorts

Wat hadden we ons de hele week al verheugd op het schitterende weer van vandaag. Lekker spetteren en spatteren met water in de zon (heerlijk, 32 graden), terwijl ik van alle waterpret foto's maakte. Helaas moesten de plannen worden gewijzigd. Onze oudste boef stond gisteren op met flinke koorts. Vanmorgen leek het wat beter te gaan, maar de koorts stak al snel weer de kop op. Tussen het rusten door haalden we de waterpret naar binnen. Samen met haar broer speelde ze met een gevuld Barbiezwembad (oei, het lot van zoonlief met twee zussen). Het gaf hem wel de kans om wraak te nemen op de barbies en ze even flink kopje onder te laten gaan. Ik denk dat dochterlief maar al te blij was, dat ze zich nu niet met haar broertje in het echte zwembad bevond.Na een rustpauze maakten we het strand na op tafel. Een grote lap blauwe stof werd de zee en dankzij magisch speelzand konden we er ook een heus strand bij maken.


Nu maar hopen dat er nog veel meer mooie, warme zomerdagen mogen volgen, waarin we de duikbrillen op kunnen zetten en de schoolslag kunnen oefenen. 
Morgenmiddag hebben we voor onze ballerina kaartjes voor de musical Billy Elliot. Hopelijk voelt ze zich fit genoeg om mee te kunnen swingen. Wie weet brengt het klavertje vier dat ik vandaag van een leerling kreeg, morgen geluk.Geen opmerkingen:

Een reactie posten