zaterdag 6 juni 2015

Billy Elliot

Het klavertje vier van gisteren heeft zijn werk gedaan. Vanmorgen voelde dochterlief zich nog echt niet zo fit, maar gelukkig ging het langzaam beter en ze was 's middags fit genoeg om mee te gaan naar de musical 'Billy Elliot'.
Nadat we voor de auto een goede plek in de parkeergarage hadden gevonden, zijn we eerst naar het strand gelopen. Onze dochter houdt enorm van de zee: schelpen zoeken, op blote voeten door het zand banjeren en op de golven jagen. Deze activiteiten werden dan ook allemaal door haar gedaan.Samen met haar nichtje stapte ze nog even in de fontein voor het Kurhaus.


De waterpret was vandaag van korte duur. Al snel na het bezoek aan de zee doken we het theater in om de musical te bewonderen.


Dochterlief genoot van de prachtige dans van de balletdansers met als hoogtepunt de tapschoenen. Wat een prachtige hakkenschoenen, die je heel duidelijk hoort tikken. De tapschoenen staan nu ook op het verlanglijstje. Soms schrok ze even van het harde geluid en kroop ze bij me op schoot. Het verhaal kon ze in grote lijnen volgen en haar conclusie aan het einde van de voorstelling luidde: 'Jongens mogen ook echt op ballet'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten