woensdag 26 oktober 2016

Feestbeest

Dochterlief boft maar deze week. Vorige week had ze het tweede kinderfeestje van dit schooljaar. Ze had de ochtend wat pech, omdat de herfstwandeling met de klas niet doorging. Gelukkig klaarde het in de middag op en konden de kinderen met het feestje toch het bos in. Ze maakten een heerlijke wandeling, ze deden er spelletjes en ze kregen veel informatie over de bomen, de vruchten en de bosdieren.


Afgelopen zaterdag had ze weer een kinderfeestje van een vriendin. Dat was een enorm stoer feest, omdat ze met de kinderen in een echte studio een eigen cd gingen opnemen. Deze hele week luisteren we nu al naar deze cd met liedjes van kinderen voor kinderen. Het motto is duidelijk: het hoeft niet mooi te zijn, als het maar hard is. 
Vanmiddag had ze wéér een fantastische feestmiddag. Samen met de jarige en haar vriendinnen kregen ze circusles van 'Stichting circus Bon Bourgon'. Na een middag oefenen mochten de ouders, broertjes en zusjes naar hun eigen circusvoorstelling komen kijken. De toeschouwers wachtten vol spanning af. Dapper balanceerden de kinderen op een bal en een koord, ze hielden borden in de lucht en ze jongleerden met stokken, ze deden acrobatische oefeningen met en op elkaar. Ons kleinste boefje keek gespannen toe.Nu maar hopen dat dochterlief ons servies en haar broertje en zusje niet gaat gebruiken om nog meer kunsten te oefenen.
Inmiddels zijn we begonnen met de voorbereidingen voor haar kinderfeestje. We hebben nog anderhalve week de tijd om vier traktaties in elkaar te zetten, een kinderfeest te organiseren en natuurlijk het 'grote mensenfeest'. De uitnodigingen zijn in ieder geval de deur uit, daar hebben de boefjes zelf voor gezorgd. We gaan dan met eigen ogen zien of ons oudste boefje echt zo'n feestbeest is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten