woensdag 9 maart 2016

Lievelingsbroek

Het is inmiddels bij iedereen bekend dat zoonlief een grote fan is van brandweerman Sam. Zijn brandweerhelm is nog steeds enorm geliefd. Hij neemt hem regelmatig mee van beneden naar boven en droomt van alle reddingsacties, die hij nog moet doen met zijn helm op.


Een paar weken geleden had zoonlief op het kinderdagverblijf het thema 'lievelingskleding'. De kinderen mochten in hun lievelingskleding naar school komen en ze mochten deze showen op een heuse catwalk. Van zijn drie weken oudere neef (die hem inmiddels een maat vooruit is gegroeid) kreeg hij een prachtige broek. Deze broek werd aangetrokken en moest iedere dag aan. In eerste instantie dachten we dat hij hem zo speciaal vond, omdat hij hem van zijn neef had gekregen, maar toen ontdekte dochterlief dat deze broek wel erg veel leek op de broek van het ondeugende jongetje uit de televisieserie.


Om zijn outfit compleet te maken moest zijn helm mee en zijn monstertrui aan. Wanneer hij zijn zussen plaagt, volgt ook het gemene lachje van Norbert Buk.
Niet alleen in zijn kleding en met zijn speelgoed is alles brandweerman Sam. Wanneer we naar de supermarkt gaan, wil hij de lege flessen in het automaat stoppen en daarna op de knop drukken voor de bon. De bon dient echter voor iets heel anders. Zodra de bon eruit steekt, trekt hij hem uit de automaat en roept hij hard door de winkel dat er een noodoproep is. 


Gelukkig kunnen andere klanten en winkelmedewerkers er nog steeds om lachen en leidt het niet tot een volledige ontruiming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten