zondag 8 november 2015

Zes en drie

Vandaag was het dan eindelijk zo ver. We vierden de verjaardagen van onze twee oudste boefjes. Dochterlief stond al springend bij ons bed en ze wilde maar wat graag naar beneden. Zoonlief moest het even op zich laten inwerken. Bij het zien van de slingers vroeg hij eerst of het mijn verjaardag was en toen de taart op tafel kwam en hij hem bekeken had, moest deze van tafel weg (hij is niet zo dol op al die zoetigheid). De ochtend begon met het uitpakken van de cadeautjes. Dochterlief kreeg de petticoat, die al lang op haar verlanglijstje stond. Dansend en springend genoot ze van haar cadeau, al was het wel zwaar aan haar billen. Zoonlief kreeg de felbegeerde reddingsboot van Brandweerman Sam. Aanstaande donderdag heeft hij nog een cadeautje te goed op zijn echte verjaardag.


Na het uitblazen van de kaarsjes kwamen de taarten op tafel. Deze keer geen zelfgemaakte taarten, hier had ik helaas geen tijd meer voor. De boeven werden heerlijk verrast met de prachtige taarten van Frozen (nee, geen ijstaart) en natuurlijk van Brandweerman Sam.

Iets voor 11.00 uur ging de bel en kwam de eerste visite op bezoek. Tot na 17.00 uur werd er volop feest gevierd. Zoonlief heeft zelfs voor het eerst vandaag geen middagslaap gedaan. 's Avonds in bed kwamen bij hem de vermoeidheid en de spanning eruit, letterlijk en figuurlijk.
Wat zijn de boefjes enorm verwend!!!! De komende tijd kunnen we weer veel nieuwe gezelschapsspellen spelen, Lego en Playmobil in elkaar zetten, knutselen en nog veel meer.
Dank jullie wel allemaal voor deze onvergetelijke dag!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten