zaterdag 26 september 2015

Hippe Happen

Na het Snorfestival was het vandaag de beurt aan het Hippe Happenfestival bij het strandje in ons dorp. Terwijl de kleinste boefjes een middagdutje deden, gingen manlief en oudste dochter alvast op verkenning. Zo deden ze samen een rondvaart in een klomp en ze knutselden een kookschort. Een koksmuts had ze immers gisteren al gemaakt op school, toen ze appelmoes gingen maken. Dochterlief wilde snel naar huis om haar broertje op te halen. Ze had zijn twee favoriete bezigheden op het strand ontdekt: rommelen met potten en pannen en een brandweerwagen.
Zodra onze middelste boef de brandweerwagen zag, trok hij zijn capuchon als een heuse brandweerhelm over zijn hoofd. Het was een feestje dat hij echt in de brandweerwagen mocht zitten en de echte helm op mocht zetten.Hierna mochten de boefjes met de brandweerslang spuiten. Dit lieten ze zich geen tweede keer zeggen.En als je dan toch met een zonnetje op het strand staat, dan horen zand en water er ook bij. De kinderopvang had een mini modder keuken gecreëerd. De boefjes hebben hier heerlijke diners bereid.
Hierna vervolgden we de weg naar het podium waar '2 Stage' optrad. Een musicalgezelschap waar een aantal leerlingen van manlief in speelt. Er werd aandachtig door de boefjes gekeken en geklapt. Ook ons kleinste boefje danste lekker mee.


Voordat we naar huis gingen, aten we nog een pannenkoek bij één van de vele rijdende restaurants. Toen we de boefjes na dit avontuur naar bed brachten, vertelde onze middelste boef dat hij morgen nog meer moet spuiten op het festival. Gelukkig voor hem is het morgen de laatste dag van dit evenement. Mocht je dus in de buurt zijn, morgen is er nog een kans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten