zondag 20 september 2015

Het Snorfestival

Vanmiddag hebben we ons enorm vermaakt in Vuren. We gingen naar camping 'De Lievelinge' voor het Snorfestival. Bij binnenkomst kregen de boefjes al meteen een eerste presentje.... een snor.


Daarna volgde de rij voor het schminken. Samen met broerlief werd aandachtig in de boeken gekeken, welke transformatie ze zouden ondergaan. Uiteindelijk haakte broerlief af en koos ons dametje voor de prinses.


We genoten van de vele workshops, zoals: levensgrote bellen blazen, oefenen in circus moustache, luisteren naar 1-minuutverhaaltjes in een grote tipi.

We keken naar het geweldige optreden van Roos van 'Roosbeef'.


Verder genoten we van een lekkere gezonde smoothie bij deze hele fleurige caravan van 'Hotel mama'.


Daarna draaide dochterlief zich misselijk in de zweefmolen.


En ze maakte een tas met flockfolie, die natuurlijk morgen mee naar school moet.


Er was zo ontzettend veel te doen, dat we bij sommige workshops vluchtig idee├źn opdeden. Zo gaf Flow magazine onder leiding van Geertje Aalders een leuke papierworkshop, stiftdichten (pak een oude krant of tijdschrift en streep woorden weg, je houdt een mooi gedicht over), handlettering en nog veel meer.


Dochterlief en ik hebben voor de komende herfstdagen genoeg knutselinspiratie opgedaan.
Naast de tas van ons oudste boefje kwamen we met nog meer moois thuis. Op het festival werd het fotografieboek 'Shoot' van Zilverblauw gepresenteerd en hier keek ik stiekem al een tijdje naar uit. Het ziet er prachtig uit en ik kan niet wachten om hem te lezen en vooral alles met de camera uit te proberen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten