vrijdag 8 mei 2015

Het bos in

Na de regen van de afgelopen dagen trokken we er vandaag weer heerlijk in het zonnetje op uit. De reis ging deze keer naar Bladel. De boefjes konden klimmen, klauteren, zwieren en bouwen in Het Speelbos.Best moeilijk om je evenwicht te bewaren terwijl je broertje expres aan de touwen trekt.Prachtige beelden uit hout gesneden op verschillende plekken in het bos.

Broerlief biedt een helpende hand.Ook ons kleinste boefje toonde haar klimkunsten.


Na het spelen in het bos vertrokken we naar een iets verderop gelegen indoor speeltuin (De Hooiberg). Niet meteen ons favoriet uitje, maar de boefjes vinden het erg leuk. Voor zoonlief leverde het een bloedneus op. Hij wil al zo graag alles kunnen wat zijn zus kan, dus een grote hoge glijbaan moet volgens hem kunnen. Helaas ging dit niet geheel volgens plan. Onze kleine pluis had al snel twee vriendinnetjes gevonden in het peutergedeelte.


Als afsluiting van de dag gingen we naar het favoriete pannenkoekenhuis van dochterlief. Ze had immers iets te vieren vandaag...... haar vijf en een halve verjaardag. In de auto op weg naar huis vertelde ze moe, maar voldaan dat het een superdag was. Wij kunnen dat volledig beamen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten