dinsdag 21 oktober 2014

Pippi en poep


De herfstvakantie begon meteen goed voor ons oudste boefje. Een vriendin van ons speelt in de musical Pippi Langkous en we mochten in Eindhoven de voorstelling komen bewonderen. Dochterlief had haar outfit al helemaal uitgedacht: twee vlechten (met ijzerdraad), het Pippi-shirt met bijbehorende rokje en twee verschillende sokken. Natuurlijk mochten de vrolijke sproeten niet ontbreken.


We hebben genoten van een fantastisch mooie show. Het was een groot feest voor jong en oud. Onze dochter raakte er niet over uitgepraat. " Pippi kwam gewoon uit de lucht vallen", " Annika zei gewoon dat Pippi stom was",  "Tommie schoot een banaan met zijn vingers uit de handen van een aap" en "Het paard was niet echt hoor".

De liedjes werden thuis nog vaak nagezongen. De andere boefjes konden daar van meegenieten. De middelste boef begint steeds meer te kletsen, al is hij niet altijd even gelukkig in zijn uitspraak. Soep wordt in zijn mond poep. Misschien zegt dat iets over pappa's kippensoep?Geen opmerkingen:

Een reactie posten