vrijdag 24 oktober 2014

Elmo en meer

Ondanks het regenachtige weer was de herfstvakantie heerlijk. Als klap op de vuurpijl gingen de oudste boefjes met papa naar Den Haag. Ons manneke is een grote fan van Elmo uit Sesamstraat. Hij noemt eigenlijk alle figuren uit Sesamstraat Elmo.


Het sprak dus vanzelf, dat ze de tentoonstelling "Sesamstraat in Kijkduin" gingen bezoeken.
Elmo was gelukkig thuis. Onze stoere boef roept wel heel hard "Elmo", maar hij vond het toch te spannend om hem een knuffel of een hand te geven. Op een afstandje bleef hij zijn idool toeroepen.
Dochterlief vond in Ieniemienie een gelijkgestemde. Op een televisietoestel vertelde de Sesamstraatmuis, dat ze echt geen spijkerbroek wilde aantrekken. Een heleboel outfits werden door onze boef aangedragen en telkens maakte Ieniemienie een andere keuze. Dit tot groot genoegen van van onze kledingadviseuse.Onze boefjes speurden, koprolden, speelden en kleurden er lustig op los, tussen de broccolibomen van het Sesamstraatdecor.


Natuurlijk mocht een korte strandwandeling niet ontbreken. Het weer werkte echter even niet mee, dus kozen ze voor plan B: pannenkoeken eten aan de boulevard. Daarna konden er toch nog schelpen worden gezocht.


Er was nog meer te doen in Den Haag. Tijdens het jeugdkunstfestival "De betovering" kunnen kinderen niet alleen van alles zien, maar ook zelf maken. Voor onze oudste boef was er de workshop van Electric Daddy. Hierbij mocht ze van een hele berg gesloopte elektronica zelf nieuwe werkjes maken. Dochterlief maakte een vlieger, terwijl broerlief met papa een varken in elkaar knutselde.
In de auto genoot het kleine ventje van een heleboel auto's en motors. En natuurlijk kon hij nagenieten van Elmo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten