zondag 28 november 2021

Topdag

Vandaag werkten we hard om to-do-lijstjes af te werken: twee spreekbeurten, twee surprises, huiswerk voor de hele week, genoeg te doen dus. Het was er immers goed weer voor en zo is de rest van de week weer wat rustiger buiten de schooluren om. 

Gisteren konden we eindelijk een mijlpaal afstrepen. Even dachten we dat dit feest vanwege de nieuwe maatregelen niet door kon gaan, maar gelukkig bleek dit niet het geval te zijn. Kleine Pluis kon na twee lockdowns haar zwemdiploma-A in de wacht slepen. Om 4.30 uur stond ze al naast ons bed met de vraag of het al ochtend was en we ons klaar moesten maken voor dit moment? De spanning voor deze gebeurtenis was erg groot. Ze deed het fantastisch en ze was apetrots op haar prestatie, net als wij allemaal!
Onze boevenvriend had ook een geweldige dag. Hij wist met zijn voetbalteam te winnen van een eerste team en hij kreeg een rondleiding door zijn favoriete stadion. Hij had dit samen met zijn vader gekregen voor zijn 9de verjaardag. Ademloos keek hij rond en hij hoopte natuurlijk ook nog zijn favoriete speler te ontmoeten. Misschien kunnen jullie uit de foto's opmaken, wie dat is...
Na drie weekenden feestjes (familiefeest van onze oudste en middelste boef, kinderfeest van ons boevenvriendje en het tienerfeest van dochterlief) en deze activiteiten was het fijn om vandaag even niets te moeten, behalve alle schoolopdrachten.
Helaas kunnen de komende tijd veel dingen weer niet doorgaan, maar we zijn erg blij met al die leuke dingen, die nog wel door kunnen gaan. Misschien heb ik nu zelfs in de avonduren wat meer tijd om nog een blog te maken over de feestjes van de afgelopen weken, haha.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten