zondag 2 juni 2019

Breakout Run

Apetrots zijn we op deze drie kanjers!!!


Dochterlief wilde graag weer eens meedoen met de Breakout Run. Twee jaar geleden hebben wij hem samen volbracht, maar dit jaar werden onze nichtjes heel enthousiast om deze obstaclerun met hun kleine nichtje te lopen. Wij wilden dit natuurlijk niet missen en ik ging met de twee kleinste boefjes de meiden aanmoedigen.
Gisteren deed manlief met mijn zus, onze nicht (rechts op de foto) en de vriend van de andere nicht de Breakout van 14 km. Helaas was onze andere nicht voor deze afstand verhinderd door een blessure, maar vandaag kon ze gelukkig met onze oudste boef meedoen aan de 4 km run.
Voor aanvang werden er stoere foto's gemaakt vanuit de gevangenis. Niet alleen de meiden stonden er mooi op, ook de twee grootste boeven wilden op de foto. Kleine Pluis vond de mannen maar spannend en keek liever toe.

De meiden moesten even wachten bij de start, maar toen ze konden beginnen aan de tocht. Ze gingen  als een speer en alle obstakels werden overwonnen.Kleine broer en zus probeerden ze aan te moedigen, maar hadden het ook druk met het verzamelen van spullen aan de bosrand en modderen in de recreatiepoel. Ik was erg blij, dat mijn aanstaande neef erbij was om een extra oogje in het zeil te houden.

Zo lief om te zien, dat onze oudste boef bij lastige obstakels werd geholpen door haar twee nichten. Ze hebben het dan ook echt samen gedaan. Het leverde prachtige beelden op bij de finish.


Er volgde tot slot nog een groepsknuffel en Pluis bedacht, dat ze toch nog even met haar broer op de foto wilde in de gevangenis. Ze had bij de mannen gezien, dat je boos moest kijken. Naar de gevangenis gaan, is natuurlijk ook geen pretje.
Nog even een brutale gekkebekkenfoto en toen was het toch echt tijd om allemaal thuis onder de douche te springen. We zijn benieuwd of onze boevenjongen zich volgend jaar ook bij de start zal melden om uit te breken. Tot op heden heeft hij nog twee smoezen achter de hand: hij heeft nog geen B-zwemdiploma en hij vindt zich nog een beetje te jong. Ach, over een jaar ben je weer wat wijzer en zal dat B-dilpoma hopelijk ook binnen zijn....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten