zondag 18 juni 2017

Een spetterende vaderdag

Het was vandaag een heerlijke warme dag om manlief letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten. Uitslapen was er niet bij vanwege de zwemles van onze middelste boef. De boefjes waren wel vroeg genoeg wakker om eerst de cadeautjes te geven op bed.


Onze oudste boef had een paar prachtige keien versierd voor 'een kei van een vader', zoonlief maakte van zijn vader een echte superheld en kleine pluis beschilderde een sleutelplankje. 


Naast deze gemaakte cadeautjes kreeg hij een reisgids voor onze vakantiebestemming Denemarken en een boek over kleinkunstliedjes van Mylou Frencken. 
Dochterlief maakte afgelopen woensdag nog een heerlijke verrassing samen met haar nichtje. Ze volgden een workshop taart versieren en natuurlijk bewaarde ze haar baksel voor deze speciale gelegenheid. Nu was opa gisteren jarig, dus werd er ook een stuk uilentaart naar opa en oma gebracht. Zag hij er niet prachtig uit?


De boefjes hadden nog een laatste verrassing voor papa in petto. Hij mocht het zwembad in de tuin opzetten. Ik weet niet wie hier het meest van heeft genoten, maar het leverde in ieder geval weer een middag spetterplezier op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten