zondag 24 januari 2016

Verrassende voorstellingen

Onze oudste dochter is dol op voorstellingen. Als haar vader een werkzondag op school heeft, dan gaat ze als regie-assistente met hem mee. In juni spelen de leerlingen van de school van manlief de voorstelling "De klokkenluider van de Notre Dame". Om inspiratie op te doen, gingen vader en dochter samen op pad. Theatergezelschap Opus One speelde een prachtige versie van dit heftige stuk in De Leest in Waalwijk.
De boeven hebben zich geweldig vermaakt. Het kleine ensemble zong, speelde en danste de sterren van de hemel. Ademloos zat dochterlief te kijken en te genieten. Vol grote verhalen kwam ze thuis. Ik hoop dat ze nu inspiratie genoeg hebben opgedaan voor de volgende repetitiezondag.




Zoonlief wilde ook wel weer een keer met papa naar een voorstelling. Hij was enigszins teleurgesteld, toen hij hoorde dat hij niet mee mocht naar de klokkenluider. Daar wist manlief wel wat op. De volgende dag gingen de mannen samen naar Uden. Daar kwamen de sprookjesfiguren van uit het Sprookjesbos op visite om daar de nieuwe Sprookjesboom-musical te spelen. Onze stoere kerel vond het wel erg spannend. Binnen vijf minuten zat hij al bij zijn vader op schoot. Toevallig kwam hij ook nog een vriendje tegen. Na afloop konden ze heerlijk even rennen, springen en spelen.
Zijn peettante woont sinds kort in Uden. Daar konden de mannen mooi nog even het huisje bewonderen.




Vandaag hadden we even een lazy sunday. De boeven speelden de voorstellingen naar hartelust na, af en toe geholpen door fragmenten op "You Tube".







Geen opmerkingen:

Een reactie posten