zaterdag 4 juli 2015

Poolparty

Op de warmste dag van het jaar tot dusver vierden we de verjaardag van ons kleinste boefje. Gezien de hoge temperatuur werd het een poolparty. Alle kinderen namen hun zwemspullen mee en zochten verkoeling in het zwembad.
Het feestje begon al in de ochtend. Onze kleine boef kreeg voor de eerste keer een  stukje verjaardagstaart, waar ze zelf van mocht proeven. Boefje had geen bestek nodig. In een mum van tijd had ze haar stuk regenboogtaart op.Ze werd flink verwend door iedereen. Wat een prachtige cadeautjes allemaal. Gelukkig kreeg ze veel hulp bij het openmaken.
Er werd niet alleen flink met de taart gesmeerd, ook de zonnebrandcrème vloeide rijkelijk.


Alle kinderen genoten van ijs in het zwembad en van alle andere verkoelende lekkernijen.


Bij het naar huis gaan kregen de kinderen nog een vakantiepotje om mee naar huis te nemen. Hier kunnen ze de mooiste schatten die ze op vakantie vinden in bewaren (of andere spulletjes voor de echte verzamelaars onder ons. 


In een volgend blog lezen jullie hoe ik de regenboogtaart en de vakantiepotjes maakte, over de feestjurk die ik voor kleine boef maakte, maar die ze door het warme weer niet heeft kunnen dragen en over de flamingo-versieringen die we gebruikten. Ook het zwembad is nog een verhaal apart. 
Het was een erg leuk feestje. Dank jullie wel allemaal!Geen opmerkingen:

Een reactie posten