zaterdag 3 januari 2015

Reisje langs de Rijn

Voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar!
De laatste dagen van 2014 en de eerste dagen van 2015 brachten we door in het prachtige plaatsje Rüdesheim in Duitsland. Manlief vond hier een erg leuk familiehotel, waar het zeer goed toeven was. Zoonlief maakte er een feestje van. Met z'n allen op één kamer vond hij wel heel erg gezellig. Heerlijk op de bedden springen en dan vooral van zijn eigen bed naar het bed van zijn grote zus springen bezorgde hem veel plezier.
Op oudejaarsdag maakten we een rondvaart over de Rijn, waar we het ene kasteel na het andere uit de bergen zagen opdoemen.
Van het kijken naar al die mooie prinsessenkastelen werd dochterlief wat moe. Ze legde al staande haar hoofd op tafel en viel in een diepe slaap.


In de avond waren de straten verlicht. Om middernacht ging iedereen los met vuurwerk, behalve de gasten van kamer 6 in hotel Felsenkeller. De boefjes sliepen door al het feestgedruis op straat heen (inclusief manlief).


Op Nieuwjaarsdag maakten we een stevige wandeling door de lege wijnvelden van de streek. De boefjes renden er lustig op los.Het leverde zeer mooie plaatjes op van de rivier de Rijn.We bezochten de stad Wiesbaden, voordat we terugkeerden naar het hotel voor de laatste nacht. De boefjes kozen bij het avondeten iedere dag een schnitzel. Ze konden de Duitse keuken zeer waarderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten