woensdag 30 juli 2014

Alweer feest

Vandaag vierden we wederom een klein feestje. Ons lieve kleine prinsesje is alweer een maand bij ons en het is alsof het nooit anders is geweest. Van de koeken bij de thee maakten we even wat bijzonders.


Vader en zoon hadden vanmiddag samen een uitstapje gepland. Onze boevenjongen houdt erg veel van dieren (op een afstand) en daarom gingen ze naar een klein dierentuintje in Best voor een echt mannenuitje. Bij elke kooi moest onze kleine kerel even wijzen "daar, daar" en dan volgde het bijbehorende geluid van het betreffende dier. "Aah ah, oeh oeh" bij de apen, "ppprrrr" bij de vogels, "woef woef" bij veel verschillende soorten dieren met vier poten (miereneters, marters) en natuurlijk "WHAOOO" bij alle wilde dieren. 
De stokstaartjes zagen er heel lief en schattig uit. Ze waren lange tijd favoriet tot de kleine vrolijke beestjes gevoerd werden. Ze verscheurden de dode kuikentjes met huid en haar. 
Ook bij de kangoeroes had ons mannetje veel lol. Alle sprongen probeerde hij na te doen, al lukte dat nog niet helemaal. Bij veel vogelkooien moest hij even laten weten, dat zijn opa ook vogels heeft:"OPAAA!" 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten