donderdag 6 maart 2014

Bezoekje aan Bergeijk

Wat hebben we ook vandaag weer prachtig weer. Gisteren gingen we op bezoek bij opa en oma in Bergeijk en maakten we daar een zonnige wandeling. Eerst liepen we naar de kinderboerderij. Dochterlief rende vooruit en durfde de verschillende dieren te aaien. Ons kleinste boefje is nog wat terughoudend en kijkt liever vanachter het hek toe. 
We vervolgden de route langs de beeldentuin naar het "Teutenhuis", waar opa menig uurtje doorbrengt. In het museum liepen we over de glazen plaat met daaronder de waterput en luisterden en keken we naar verhalen uit de Romeinse tijd. Op de zolder stond een heus spinnenwiel en ons Doornroosje moest even voelen of deze wel echt was. Na wat 'nattigheid' was het tijd om weer huiswaarts te keren.

Vandaag speelden de boefjes lekker in de zandbak en hadden wij een dagje klussen op de bovenverdieping op het programma staan (daarover op een later tijdstip meer) Nu maar hopen, dat morgen ook een prachtige dag is, wanneer we er op de laatste vakantiedag op uit trekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten