maandag 14 oktober 2013

Uitwaaien

Afgelopen weekend huurden we met de familie een huisje in Zeeland. Met zusjes, nichtjes, tantes en nog veel meer gingen we op weg naar een prachtig park in Cadzand. Het is dan natuurlijk heerlijk om even te gaan uitwaaien aan zee. Lekker de golven uitdagen, banjeren door het zand en stampen in de plassen. Maar wat voor onze dochter helemaal een hoogtepunt was: vliegeren op het strand. Met de nodige hulp van haar oom en tante wist ze de vlieger de lucht in te krijgen. Vol trots rende ze over het strand van Cadzand.

 
  

Haar broer had ook een primeur. Hij zag zijn neefje kruipen en dacht: dat kan ik ook! Vrolijk onderzocht hij alle hoeken van het vakantiehuisje, terwijl grote zus met haar neefje de bedden inspecteerde.


Na een prachtig zonnige eerste vakantiedag hadden we de tweede dag minder geluk met het weer. Het regende onophoudelijk en de wind blies menig tak uit de boom.


We trotseerden de storm en reden naar een soort van binnenspeeltuin, waar de kinderen zich lekker konden uitleven. Het indoorprogramma bestond verder uit een duik in het zwembad en een dansje met Koos Konijn bij de mini-disco.


Al met al een stormachtig begin van de herfstvakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten