zondag 7 februari 2021

Sneeuwpret

Gisteravond zagen we al voorzichtig de eerste sneeuwvlokjes vallen. We hadden dit jaar al eerder een klein voorproefje gehad, maar vanmorgen konden we er niet meer omheen. We werden al vroeg uit bed geroepen door ons kleinste boefje. De slee en andere sneeuwattributen hadden we gisteren al van zolder gehaald. De boefjes konden vandaag allemaal dik ingepakt van de sneeuw genieten. Ze begonnen in de tuin met paden sneeuwvrij maken, sneeuwengeltjes maken en er werd natuurlijk met sneeuw gegooid naar elkaar.




Na een opwarming binnen met worstenbroodjes en warme chocolademelk wilden de boefjes graag een tweede ronde maken met de slee en de 'berg' in de buurt. Wat een lol om naar beneden te roetsjen en natuurlijk vol in de sneeuw te vallen.







Alle jassen, broeken en snowboots staat bij de open haard, zodat ze goed droog zijn om morgen de sneeuw weer te trotseren op weg naar school. Na een tweede lockdown zijn we zeer benieuwd of morgen de school open zal gaan, aangezien er een code oranje is afgegeven vanwege het weer. Het lijkt de boefjes geweldig om morgen op school met alle vriendjes en vriendinnetjes in de sneeuw te kunnen spelen, al was een dag verlenging ook prima geweest. Thuis waren we sneller klaar met de schoolopdrachten en kunnen  ze eerder in de sneeuw spelen. We wachten het in spanning af..











Geen opmerkingen:

Een reactie posten