zondag 26 maart 2017

Hoera het is weer lente!

De afgelopen tijd is het schrijven van een blogverhaal er enigszins bij ingeschoten. Er waren verhalen genoeg, zoals vorige week ons avontuur op weg naar Tilburg. Vlak voor Oisterwijk hield de ruitenwisser ermee op. Dus in plaats van een avondje "Into the Woods" werd het "Into the auto", maar dan wachtend op de Wegenwacht.
Gelukkig is de wintertijd inmiddels voorbij. Gisteren bezocht manlief met onze oudste dochter een bijzondere voorstelling:"Jafar". Het is de andere kant van het verhaal van Aladdin. Vooral de geest maakte enorm veel indruk op ons boefje. Bij zijn eerste solo fluisterde ze meteen tegen haar vader:"Papa, dat is is jouw Shrek". De boeven waren blij dat ze dit keer de eindbestemming Oisterwijk wel wisten te bereiken.
Zelf had ik vandaag een heerlijk dagje uit. Ik bezocht met een lieve collega en vriendin de beurs 'Creative Life', waar ik weer allerlei creatieve idee├źn op heb gedaan. We volgden een workshop en haakten een hanger, dronken thee met wat lekkers en vergaapten ons aan al het moois om ons heen.De boefjes gingen met de bakfiets op pad. Ze fietsen naar het platteland, waar op een grote boerderij de jaarlijkse Lammetjesdag plaatsvond. Daar vermaakten de boeven zich heerlijk in het hooi en bij de schattige dieren.


Als vier hooimonsters kwamen ze weer thuis. Na het eten moesten ze nodig in bad. Gelukkig zijn ze allemaal weer fris en klaar voor een nieuwe schoolweek met nieuwe lentekriebels. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten